Spøgelsesslottet – Musik

Med udgangspunkt i bogen “Musik i luften”, er der her arbejdet med stemninger i musikken. Eleverne skulle først lytte til uhyggeligt musik. Derefter tegnede de en uhyggelig tegning ud fra titlen “Spøgelsesslottet”. Eleverne digtede et forløb fx “Så bankede vi på døren, døren knirkede og pludselig….”

I musiklokalet fik alle eleverne et instrument, og de skulle nu lave lydkulisse til deres spøgelseshistorie. De øvede flere gange, inden den blev indspillet på en diktafon.

Alle tegningerne blev skannet ind i én stor PDF-fil på kopimaskinen. PDF-filen blev uploadet til www.issuu.com, som gør det muligt at lave en “bladrevenlig” digital publikation. Musikken blev koblet på, sådan at den blev afspillet, mens man bladrede i tegningerne.

Når bogen er færdig, kan du linke til den i f.eks. Forældre- og Elevintra eller embedde (indlejre) den i samlemapper eller på opslagstavlen.

Se hvordan du embedder i intra her:

Se videovejledninger til www.issuu.com her

Anja vil gerne vejlede 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *